Even voorstellen

 

Kim Hoste

Verantwoordelijke

Ik ben Kim Hoste, geboren en opgegroeid in het West-Vlaamse Tielt maar mijn hart verloren in het verre Grobbendonk. Mijn grote liefde zijn kinderen. Ik heb dan ook besloten mijn leven te wijden aan kinderen, meer bepaald uw kinderen.

Ik heb twee jaar de opleiding kleuterleidster gevolgd en volg momenteel een bacheloropleiding pedagogie van het kind. Na wat ervaring op te doen in verschillende crèches wou ik toch nog een stapje verder gaan. Daarom heb ik samen met Kristof in 2004 een crèche geopend. Maar niet zomaar een kindercrèche….

Bij mij staan kinderen centraal en vooral wat hun mogelijkheden zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen alle kansen krijgen om te ontwikkelen en elke dag iets nieuws beleven…. In mijn opleiding heb ik geleerd dat kinderen al op jonge leeftijd heel wat kunnen. Als kinderbegeleider vind ik het belangrijk om te weten wat de noden zijn van uw kind. Hiermee wil ik u laten zien dat uw kind het allerbelangrijkste is en niet zomaar een nummertje. Wij zullen ervoor zorgen dat uw kindje bij ons een tweede thuis vindt, een veilig plekje waar het alle kansen krijgt om, op zijn eigen tempo, zich voor te bereiden voor de grote stap naar de eerste kleuterklas!

Fotograaf van Dudes & Dolls is mijn passie buiten de kinderopvang.

kim@dedutskes.be

Inne Lauwereys

Kindbegeleider

Hey allemaal

Ik ben Inne, in 2012 studeerde ik af als kinderverzorgster ; daarna haalde ik nog een diploma opvoedster. De afgelopen 5 jaar heb ik dan ook als opvoedster gewerkt op een internaat voor schipperskinderen. Maar de Dutskes bleven mij nauw aan het hart liggen. Ik maakte in 2009 voor het eerst kennis met de Dutskes omdat ik er toen mijn eerste stage liep. Deze fijne plek met fijne mensen en fijne kinderen bevindt zich op 5 minuutjes van mijn deur dus ik kon het niet laten af en toe eens binnen te springen.

Het zorgen voor … is één van de dingen die ik het liefst doe naast babysitten, vrijwilligerswerk, flexi job, shoppen, wandelen,…

Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij de Dutskes te werken en jullie kleine ukjes dagdagelijks te verzorgen en te entertainen.

Tot snel

Inne

Nele Vastenavont

Kindbegeleider

Hallo! Mijn naam is Nele. Ik ben geboren op 11/08/1994.

Ik heb Kinderzorg gestudeerd aan het volwassenenonderwijs in het TNA.

Het was mij al vrij vroeg duidelijk dat ik graag met kinderen wou werken. Ik ben jaren actief geweest als babysit en droeg ook mijn steentje bij als monitor bij de Speelbus.

Ik vind het echt enorm plezierig om met kleine kindjes bezig te zijn, met hen te spelen, hen te verzorgen en hen dingen bij te leren.

Het geeft mij een heel voldaan gevoel dat ik een deel mag uitmaken van deze belangrijke levensfase van uw kind.

Ingrid Peeters

Kindbegeleider

Hallo, ik ben Ingrid, 55 jaar en geniet van het leven en vooral van de kleine dingen in het leven en daar horen de kindjes bij. Het is gewoon top om voldoening uit deze job te halen. Bedankt voor het vertrouwen, groetjes Ingrid.

Planche Laura

Kindbegeleider

Ik ben Planche Laura, heb zelf 3 kinderen en woon in Vorselaar.

Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen wou werken, ik word daar zo vrolijk en goed gezind van als ik die lachende gezichtjes zie. Of als ze u naam zeggen als je binnenkomt, het is gewoon super om voldoening uit deze job te halen. Bedankt om ons te vertrouwen

Groetjes Laura