Even voorstellen

 

Kristof Canters

Organisator

Welkom op onze website.

Als Grobbendonkenaar ben ik afgestudeerd als kok en kelner maar heb een extra cursus gevolgd voor de kinderopvang in het VLOD te Antwerpen. Ook ben ik de trotse vader van 3 actieve kinderen.

Ik verzorg vooral de administratieve kant van de kinderopvang maar spring steeds bij waar nodig is en doe dit met veel plezier. Voor alle vragen, of wat dan ook kan je steeds bij mij terecht.

Buiten deze job ontwerp ik ook websites en andere reclame voor communicatiebureau Create.

info@dedutskes.be

Kim Hoste

Verantwoordelijke

Ik ben Kim Hoste, geboren en opgegroeid in het West-Vlaamse Tielt maar mijn hart verloren in het verre Grobbendonk. Mijn grote liefde zijn kinderen. Ik heb dan ook besloten mijn leven te wijden aan kinderen, meer bepaald uw kinderen.

Ik heb twee jaar de opleiding kleuterleidster gevolgd en volg momenteel een bacheloropleiding pedagogie van het kind. Na wat ervaring op te doen in verschillende crèches wou ik toch nog een stapje verder gaan. Daarom heb ik samen met Kristof in 2004 een crèche geopend. Maar niet zomaar een kindercrèche….

Bij mij staan kinderen centraal en vooral wat hun mogelijkheden zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen alle kansen krijgen om te ontwikkelen en elke dag iets nieuws beleven…. In mijn opleiding heb ik geleerd dat kinderen al op jonge leeftijd heel wat kunnen. Als kinderbegeleider vind ik het belangrijk om te weten wat de noden zijn van uw kind. Hiermee wil ik u laten zien dat uw kind het allerbelangrijkste is en niet zomaar een nummertje. Wij zullen ervoor zorgen dat uw kindje bij ons een tweede thuis vindt, een veilig plekje waar het alle kansen krijgt om, op zijn eigen tempo, zich voor te bereiden voor de grote stap naar de eerste kleuterklas!

kim@dedutskes.be

Lieselotte Mols

Kindbegeleider

Ik ben Lieselotte Mols en woon in Grobbendonk. Ik heb een specialisatie in kinderzorg gevolgd. Ik werk graag met kinderen, daarom heb ik voor dit beroep gekozen.

Omdat ik dus graag met kinderen bezig ben vind ik het belangrijk dat uw kind al spelend dingen leert vb samen een puzzel maken en dan dingen benoemen. Daarom probeer ik ook zoveel mogelijk mee te doen in de fantasie en spelletjes met de kinderen. Ook vind ik het leuk om te zien hoe uw kind zich amuseert. Maar wanneer uw kind verdriet heeft zal ik er zijn om het te troosten.

Naast plezier te maken met de kinderen, heb ik nog een andere hobby: dansen. Ik doe mee aan free style, funk en aerobic.

Nele Vastenavont

Kindbegeleider

Hallo! Mijn naam is Nele. Ik ben geboren op 11/08/1994.

Ik heb Kinderzorg gestudeerd aan het volwassenenonderwijs in het TNA.

Het was mij al vrij vroeg duidelijk dat ik graag met kinderen wou werken. Ik ben jaren actief geweest als babysit en droeg ook mijn steentje bij als monitor bij de Speelbus.

Ik vind het echt enorm plezierig om met kleine kindjes bezig te zijn, met hen te spelen, hen te verzorgen en hen dingen bij te leren.

Het geeft mij een heel voldaan gevoel dat ik een deel mag uitmaken van deze belangrijke levensfase van uw kind.

Ingrid Peeters

Kindbegeleider

Hallo, ik ben Ingrid, 55 jaar en geniet van het leven en vooral van de kleine dingen in het leven en daar horen de kindjes bij. Het is gewoon top om voldoening uit deze job te halen. Bedankt voor het vertrouwen, groetjes Ingrid.

Inne Lauwereys

Kindbegeleider

Hallo allemaal

Ik ben Inne Lauwereys , afgestuurd als kinderverzorgster en internaatsopvoedster.
Ik maakte voor het eerst kennis met de Dutskes in 2009 toen ik er mijn eerste stage liep.
Vanaf toen ben ik hier mijn hartje verloren!
Ondertussen doe ik er al meer dan 6 jaar vrijwilligerswerk en val ik in waar nodig.
De dagindeling en gewoontes bij de Dutskes moet je mij dus niet meer leren kennen.

Mijn halftijdse job als opvoedster op het internaat vul ik daarom heel graag aan met halftijds jullie kleine ukjes te entertainen en verzorgen.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij de Dutskes te werken zo kan ik nog wat meer ervaring op doen.
Elke dag brengt iets nieuw, momenten  waaruit ik kan leren en mezelf ontplooiien.

Tot snel

Inne