Inschrijven wenmomentje

Wat verstaan we onder een wenmoment.

Om de start in de opvang te vergemakkelijken bieden we reeds ingeschreven ouders met hun kindje een aantal wenmomentjes aan.

Elke 1ste woensdag van de maand kan je een activiteitje volgen in de babygroep.

Elke 2de woensdag van de maand kan je een activiteit volgen in de peutergroep. Tijdens dit moment kan je je baby’tje al eens alleen in de babygroep laten spelen en krijg je als ouder een beter zicht op wat in de peutergroep leeft. Dit wenmoment duurt maximum een half uurtje om de peutertjes hun dagritme niet te verstoren.

Elke derde vrijdag van de maand kan je inschrijven voor een infomomentje. Tijdens dit moment kan je vragen stellen, meer info geven over je kindje, worden praktische dingen geregeld, ….

Gelieve voor elk moment in te schrijven zodat er steeds voldoende begeleiders in de opvang aanwezig zijn, de momentjes veilig verlopen en de huidige opvangkindjes niet gestoord worden tijdens hun spel.  Zo kunnen we voldoende aandacht hebben voor zowel onze opvangkindjes als voor u en uw eigen kindje.

Via het inschrijvingsformulier kan u inschrijven zo vaak als u zelf wenst.

8 + 4 =

*Elk wenmoment is kosteloos zolang het kindje vergezeld wordt door minstens één van de ouders en u alles bij heeft wat uw kindje nodig heeft.